Skönhetssalong Svenljunga

Välkommen till Hillareds Pretty Nails - din lokala skönhetssalong i Svenljunga. Vårt mål är att ta hand om dig från topp till tå för att ta fram din individuella naturella skönhet. Vår erfarna och duktiga personal på Hillareds Pretty Nails är bland de bästa och mest kvalificerade inom skönheten.

Skönhetssalong
Hillareds Pretty Nails

Skönhetssalong

Hillareds Pretty Nails

Välkommen!

Vårt mål är att ta hand om dig från topp till tå för att ta fram din individuella naturella skönhet. Vår erfarna och duktiga personal på Hillareds Pretty Nails är bland de bästa och mest kvalificerade inom skönheten.

Vi erbjuder behandlingar för kropp och själ för dig som vill ha snabba resultat och vill koppla av med en stund av lyx i en lugn och harmonisk miljö. Hillareds Pretty Nails står för resultat och relax!

Vare sig du behöver en full dag av avkoppling, en ny framtid för din hälsa och din kropp eller en snabb manikyr kan du hitta den här. Ta en titt på det vi erbjuder och ring oss idag för en bokning!

Vi erbjuder:

  • Nagelvård 
  • Vaxning
  • Frans- och brynfärgningar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Hårförlängning
  • Ultratone

Varför välja oss?

Vår specialité:

Med den högteknologiska maskinen Ultratone Futura Pro formar och stramar vi upp både kropp och ansikte.
De många programmen och neuromuskulära signalerna kan åstadkomma viktminskning, fettreducering, ökad cirkulation, utrensning av vätska och slaggprodukter, uppstramad hud, minskning av celluliter, stärkta och vältonade muskler, lindring av smärttillstånd, fukt till ditt ansikte, uppstramning av både ansiktets hud och muskler, minskad dubbelhaka, och mycket mer!

Vid frågor eller funderingar så skicka ett meddelande på Facebook eller ring mig

Telefon: 0760-251514

Telefon tider för bokningar 

mån-fred 10-17.

Öppettider:

Mån - Tis 10 - 18

Ons - Fre 10 - 17

Lör & Sön: stängt

Enligt överenskommelse per telefon.

Besöksadress:

Kindsvägen 6 (på torget)

Svenljunga

Hillareds Pretty Nails
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information